Het einde van het seizoen nadert, maar de dames en heren teams zijn nog volop aan het strijden in de competitie. Om ze nog een beetje extra aan te moedigen leek het ons leuk ze met zijn allen nog een keer aan te moedigen met veel lawaai en zelfgemaakte spandoeken. Om het een nog groter feest te maken zullen we ook nog met zijn allen tussendoor frietjes gaan eten.

Dit alles zal plaatsvinden op zaterdag 9 april vanaf 17.15.

We beginnen met het maken van de spandoeken, rond 18.00/18.15 gaan we frietjes eten in de kantine. Om 19.00 beginnen de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1! De kosten bedragen € 2,50 per kind. Hiervoor krijgen de kinderen in de kantine frietjes en een snack. Wij zorgen voor wat te drinken. De prijzen gelden alleen voor de kinderen die zijn opgegeven. Voor de ouders gelden in de kantine de normale tarieven. Betalen is op de dag zelf bij de begeleiding.

Aanmelden kan tot 6 april per mail bij Floor te Lintel Hekkert: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mochten er nog vragen zijn, dan kan dit via bovenstaand mailadres of op: 06-14651780. Hopelijk kunnen we jullie allemaal begroeten op 9 april en maken we er samen een mooi feestje van!!

Met sportieve groetjes,
De Jeugdcommissie.