Beste Jokers,

Het draaiende houden van onze vereniging is geen eenvoudige klus. We zijn dan ook zeer dankbaar voor het harde werk van een kleine groep enthousiaste vrijwilligers die zich regelmatig inzet om te zorgen dat alle leden wekelijks zonder zorgen en met plezier kunnen volleyballen. Hoe goed deze vrijwilligers ook zijn, ze komen handen tekort om alle taken te vervullen. Dus heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en jouw vereniging verder te helpen? Bekijk dan onderstaande vacatures eens:

Vacature: ledenadministratie
De ledenadministrateur verzorgt de interne ledenadministratie van de Jokers en controleert de betaling van contributie. Lees de volledige vacaturetekst.

Vacature: secretaris
De secretaris is het administratieve geweten van de vereniging. Hij/zij zorgt verslaglegging van vergaderingen en actiepunten, handelt post (email) af en is verantwoordelijk voor het verzamelen en bewaren van informatie over de vereniging. Lees de volledige vacaturetekst.

Vacature: contactpersoon scheidsrechterszaken
De contactpersoon scheidsrechterszaken is aanspreekpunt voor het scheidsrechterscorps, zorgt voor voldoende verenigingsscheidsrechters en ondersteunt het aanmelden bij cursussen. Lees de volledige vacaturetekst.

Wil je meer weten over een van deze vacatures, informeer dan vrijblijvend bij de huidige secretaris Bas Peeters via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.