De stemmen zijn geteld en de uitslag van de verkiezing tot clubheld van de amateursport is nu bekend: Henk Aarts van onze eigen Jokers V.C. is winnaar in regio Maastricht. Met 58 stemmen eindigt hij dik boven Jo Stallinga van RKSV Heer en nummer drie Pascalle Keijenberg van VC Mestreech, die beiden 33 stemmen verworven.

Uit alle gemeentewinnaars worden 15 regiowinnaars verkozen door de redacties van de betreffende dagbladen. De redacties zijn volledig vrij in hun keuze bij het bepalen van de regiowinnaars (het aantal stemmen is niet per se doorslaggevend). Op 21 november 2016 worden de regiowinnaars bekend gemaakt.

Op 30 november is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle 15 regiowinnaars bij elkaar en zullen zij een deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2016 verdient. De winnaar wint de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De regiowinnaars die op plek 2 t/m 15 eindigen ontvangen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-. De regiowinnaars worden na 21 november verder geinformeerd over de locatie en tijdstip van de Award Uitreiking.

Alle stemmers heel erg bedankt voor jullie massale waardering voor Henk!