Beste Jokersleden,

de Nevobo zaalcompetitie gaat vanaf seizoen 2017-2018 digitaal! Alle resultaten van competitiewedstrijden worden dan ingevoerd via het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF). Om die overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft de Nevobo wat hulpmiddelen ontwikkeld. Op Nevobo.nl/DWF vind je die middelen ook, naast alle info rond de aanstaande invoering van het DWF. Succes!

Stappenflyer, handleiding en FAQ's

Vanaf seizoen 2017-2018 stappen we met de volledige zaalcompetitie helemaal over op DWF via de variant ‘Resultaat Invoeren’, waar geen WiFi voor nodig is. Het systeem is heel eenvoudig en met onderstaande hulpmiddelen moet het helemaal goed komen!

Digitale stappenflyer
Op de digitale stappenflyer is voor iedere gebruiker, stap voor stap, kort toegelicht wat er van hem of haar wordt verwacht voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd. Handig om uit te printen en op iedere teltafel neer te leggen! Deze week sturen we iedere club de stappenflyer ook per post toe.

Handleiding
De DWF handleiding resultaat invoeren beschrijft wat uitgebreider wie wat moet doen om optimaal van het systeem gebruik te maken.

Veelgestelde vragen
De meest gestelde vragen vind je ook op Nevobo.nl/DWF.

DWF voor alle competitiewedstrijden
Wil je exact weten welke wedstrijden overgaan op het DWF, bekijk dan de lijst van het DWF gebruik bij de soorten competities en toernooien.

Vereenvoudigd telformulier voor 3e divisie en hoger
Voor teams die uitkomen in de 3e divisie of hoger geldt nog wel de verplichting om, bij gebruik Resultaat invoeren, de stand ook bij te houden op een (vereenvoudigd) wedstrijdformulier. Dit hoeft niet meer te worden opgestuurd, maar dient tot het einde van het seizoen wel bewaard te worden.