Beste jeugdkamp liefhebbers,

Nog nooit stroomden de aanmeldingen zo snel binnen, daar zijn we super trots op! Helaas hebben we dan ook moeten besluiten om de aanmeldingen tijdelijk te sluiten!

De komende week gaat de organisatie van het jeugdkamp alle opties bekijken om meer kinderen mee te nemen naar het tropisch chaotisch eiland.

Wij vragen de geĆÆnteresseerde kinderen zich dan ook spoedig aan te melden op de wachtlijst en de begeleiders om zich zo snel mogelijk aan te melden via het online inschrijfformulier.

Je aanmelding voor de wachtlijst kun je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en team.

Helaas mogen er door brandveiligheid niet meer slaapgasten mee dan er slaapplaatsen zijn. Een grotere locatie in deze periode was helaas niet beschikbaar. Ons doel is om zoveel mogelijk kinderen mee te nemen en wij zullen er dan ook alles aan doen om dit te realiseren

De jeugdkamp organisatie zal jullie op de hoogte houden via deze website en de Facebook pagina van het Jokers jeugdkamp.

M.v.g. organisatie Jokers jeugdkamp