Beste Jokersleden, ouders en verzorgenden, vrienden en sympathisanten,

Vier dagen na de ALV voor bestuurswissel is het de hoogste tijd jullie te informeren over de uitkomst hiervan. Allereerst willen we de stemcommissie, de leden die hun stem uitgebracht hebben, en iedereen die er die avond met ons aanwezig was bedanken voor de opkomst. Met trots en enthousiasme mogen we jullie vertellen dat met minimale onderlinge verschillen alle bestuursleden met meer dan -maar liefst- 93,4% van de stemmen verkozen zijn voor het komende seizoen.

Ook de nieuwe statuten zijn met 75,4% goed gekeurd. Na enkele vragen te hebben gekregen met betrekking tot Artikel 7 over het lidmaatschap willen we jullie geruststellen. Zoals beschreven in Artikel 21 zullen de artikelen van de statuten aangevuld worden met het huishoudelijk regelement en de contributieregeling. De onderwerpen lidmaatschap en stemrecht zullen extra aandacht krijgen met het opstellen/reviseren van deze aanvullende regelingen. In de ALV ter afsluiting van het huidige seizoen zal ook op deze documenten gestemd worden. Jullie ontvangen met de uitnodiging dan ook net als dit keer de documenten van tevoren ter inzage.

Denken jullie voor het op vakantie gaan nog aan de deelname aan het Preuvenemint? Klik voor meer informatie (facebook). Vergeet vooral ook niet de volgende clubdag op 16 september al in de agenda te zetten. Wij gaan de komende tijd hard aan de slag om de organisatie voor komend seizoen op benen te zetten. We willen dan ook iedereen oproepen die iets wil doen voor de vereniging zich te melden. Zowel binnen sponsoring, arbitrage en competitie als binnen de (senioren) activiteiten commissie zijn we nog op zoek naar enthousiastelingen. Ook vrijwilligers die graag (jeugd)trainer willen worden mogen zich melden. Als jij ons laat weten waar je interesses en sterktes liggen, vinden we altijd wel een manier waarop je aan de mooie toekomst van deze club kunt bijdragen.

Geniet nog een paar weken van het volleybal, de hal is beschikbaar tot aan de zomervakantie. Geniet daarna vooral ook van de vakantie, dan zien we jullie daarna graag weer terug voor een frisse start van het nieuwe seizoen.

Namens het nieuwe bestuur,

Peggy Luyten
Voorzitter Jokers VC