Volleybalclub de Jokers; sinds de oprichting in 1975 een begrip in Maastricht.

“Los!”, galmt het regelmatig in de sporthal van de Heeg waar de Jokers trainen en hun thuiswedstrijden spelen. En niet alleen de volwassenen laten hun stem horen. Ook de jeugdspelers vanaf 5 jaar zijn niet te beroerd om een bal op te eisen.

De sporthal is een ontmoetingsplek waar jonge sporters hun volleybaltalent ontdekken en waar zelfs mooie jeugdliefdes opbloeien. Het is ook de plek waar de seniorenteams graag hun krachten meten en waar menig supporter de club en zijn teams op zaterdag een warm hart toedraagt. Het is meer regel dan uitzondering dat de krachtmeting zich in de kantine voortzet. Natuurlijk onder het genot van een drankje! De sporthal is een belangrijk onderdeel van een volleybalclub, dus ook van de Jokers. Maar we zoeken onze uitdaging ook graag buiten de sporthal, bijvoorbeeld tijdens ons jeugdkamp, de kerstwandeling of tijdens teamuitjes. En laten we ons Internationale Jokers buitentoernooi niet vergeten. Het komend jaar zelfs in JUBILEUM-uitvoering!

Nieuwsgierig geworden naar de Jokers? Kom gerust eens kijken! Wij trainen op dinsdag- en donderdagavond in sporthal De Heeg, bij de Roserije. Op deze website is meer informatie te vinden over de teams van Jokers, over het lidmaatschap, of over onze commissies. Heb je een andere vraag, dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen via het contactformulier op deze website.